Er wordt in Nederland ongeveer 100.000 keer per jaar ingebroken. Een inbreker laat vaak veel materiële en emotionele schade achter. VSS Technisch adviesbureau B.V. kan in samenwerking met u dit proberen te voorkomen. Wij vinden het belangrijk om te weten waarom u uw woning of bedrijfspand wilt beveiligen tegen inbraak. Geeft het u een beter gevoel of probeert u uw eigendommen af te schermen? Bij beveiliging draait alles om risicobeheersing.

Alarmsystemen als preventiemaatregelen

VSS Technisch adviesbureau B.V. kan u zowel alarmsystemen als preventiemaatregelen leveren. Met preventiemaatregelen kunt u zich echt veilig voelen.

Wij bieden een breed scala aan opties, zoals bijvoorbeeld met camera’s (CCTV), waarmee u diefstal en inbraak tegen kunt gaan of waarmee u gewoon een beter overzicht op uw terrein of eigendommen houdt.
Mocht er zich ondanks alle preventiemaatregelen toch een calamiteit voordoen dan kunt u zich verzekeren van de beste alarmsystemen op het gebied van inbraak of brand. Ook kunt u diverse systemen combineren waarbij uzelf en de hulpdiensten direct kunnen worden gewaarschuwd.

Wilt u weten hoe uw huis of bedrijfspand beter beveiligd kan worden?

Enkele interessante feiten over inbraak

  • Iedere 3 minuten vindt er een woninginbraak plaats.
  • 70% van de Nederlanders denkt ten onrechte dat hun woning voldoende beveiligd is.
  • Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats.
  • 75% van de inbraken vindt plaats via de begane grond.
  • Een inbreker met eenvoudig gereedschap heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een niet beveiligde woning binnen te dringen!
  • Een inbreker neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een woning binnen te dringen.
  • Producten met het keurmerk SKG** zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid.
  • Door het plaatsen van SKG** goedgekeurd hang & sluitwerk neemt de kans op inbraak met 90% af!
  • Herkenning van SKG-producten voorkomt inbraakpogingen.

Bouwkundige maatregelen

De beveiliging van uw woning is in belangrijke mate afhankelijk van de kwaliteit van de ramen en deuren. Het aanbevolen hang & sluitwerk is alleen maar effectief als het is aangebracht in of op in goede staat verkerende ramen of deuren. Ook is het belang dat het hang & sluitwerk compleet met alle onderdelen en juiste bevestigingsmiddelen wordt geïnstalleerd. Een nieuw slot is alleen maar optimaal inbraakwerend als slot, sluitkom, beslag en cilinder aan de gestelde eisen voldoen.