Eigenaar en oprichter Jeffry Vriens heeft na het opdoen van 17 jaar ervaring in zowel de residentciele woningbouw, standaard woningbouw, utiliteit, systeembouw, en retail de knoop op 1 februari 2011 doorgehakt en is gestart met zijn bedrijf : VSS Technisch Adviesbureau B.V. Zoals een nuchtere Brabander en techneut meent, is het starten en runnen van een bedrijf alleen mogelijk indien er voldoende kennis en doorzettingsvermogen aanwezig is.
“Na ruim 17 jaar ervaring als stagiaire, hulpmonteur, monteur en later projectleider in de breedste zin van het woord, is er een dusdanig brede basis opgebouwd dat ik nergens meer mijn hand voor omdraai.”

Ik vind het ook belangrijk om als bedrijf in beweging te blijven. Over zijn werk in de elektrotechniek: “als er tijdens een bouwvergadering een melding over iets kwam wist ik al van tevoren wat er gaande was’’. Routine is prima, maar het moet geen sleur worden. Daarom kies ik in mijn bedrijf bewust voor een brede basis.

VSS Technisch Adviesbureau B.V. voelt zich prima thuis in huis- tuin en keukeninstallaties bij particulieren, maar ook bij grote bedrijfsmatige installaties zoals kantoren, winkels, appartementen en hotels.

VSS Technisch Adviesbureau B.V. werkt met korte communicatielijnen en is daardoor altijd, zowel in overlegteams als voor de opdrachtgever, direct aanspreekbaar met betrekking tot haar taken en verantwoordelijkheden.
Hierdoor zijn wij  in staat concurrerende en beargumenteerde offertes uit te brengen voor zowel kleine opdrachten als grotere projecten.

Kortom, uit oogpunt van kostenbeheersing, kwaliteit, veiligheid, efficiëntie, nazorg en beschikbaarheid van geavanceerde knowhow op het gebied van elektrotechniek en beveiliging is VSS Technisch Adviesbureau B.V. voor vele opdrachtgevers een uitstekende en betrouwbare partner.