3G antenne installatie

Iedereen herkent het beeld van medewerkers of collega’s die met hun mobiele telefoon tegen het raam gedrukt, of nog vervelender, buiten staan te telefoneren. Op veel locaties laat de zogenaamde indoor-dekking van het GSM netwerk nogal te wensen over, met bovengenoemde verschijnselen tot gevolg. Dat de GSM ontvangst op de werkplek niet de gewenste kwaliteit biedt, kan diverse oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat de constructie van het gebouw een goede dekking van het netwerk in de weg staat.

VSS Technischadviesbureau biedt een oplossing voor het indoor-dekkingsprobleem! Geen dekking GSM of slechte GSM dekking? VSS heeft de oplossing! Uitgebreid testen heeft aangetoond dat slecht GSM ontvangst te optimaliseren is door het plaatsen van een GSM antenne versterker. Het systeem pikt via een buitenantenne het GSM signaal op en zendt dit door middel van speciale bekabeling naar de inpandige GSM-repeater. Door deskundige plaatsing van de antenne wordt optimaal gebruik gemaakt van de kracht van het GSM signaal dat ter plaatse beschikbaar is, vanzelfsprekend moet er buiten wel sprake zijn van voldoende dekking op de betreffende locatie.

Overal waar de indoor-dekking te wensen over laat kan een repeater een oplossing bieden, of het nu gaat om een woonhuis / klein kantoor waar u zelf onze repeater installeerd of een groot hotel.

Wij bieden tal van oplossingen aan om GSM – UMTS en LTE netwerkonafhankelijk in gebouwen te verbeteren.

Er zijn diversen GSM / UMTS repeaters, voor alle netwerken en indoor dekkingen hebben wij de geschikte repeater!