Beveiliging pand SCEM BV Tilburg

Helaas hebben ze bij SCEM BV te Tilburg bezoek gehad van ongenodigde bezoekers, om dit in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen hebben ze een inbraak/ alarm installatie met doormelding, en een cctv-systeem laten instaleren door VSS technisch adviesbureau.

Wat doet SCEM b.v.
Het verlenen van service aan elektrische machines omvat alle maar te bedenken merken en vooral machines met elektronisch geregelde besturingen en vermogensregelingen (regelbare aandrijvingen).

Verder zijn wij gespecialiseerd in het service verlenen en vernieuwen van oude vermogensregelingen en besturingen. Wij leveren directe elektrische en elektronische service aan C.N.C. machines, waaronder draaibanken, freesbanken, kotterbanken, kantbanken, knipbanken enz. Ongeacht het merk van de besturingen kunnen wij u een optimale service verlenen in de ruime zin van het woord.

Wie zijn SCEM b.v.
Om u een optimale service te kunnen verlenen zijn wij reeds in het veld met div. servicetechnici en twee personen parttime voor de administratie. Ben Borgman, Jean-Pierre Hoefnagels, Peter Aarsen, Jan-Willem van Heerebeek. Bij velen van u zijn deze namen reeds bekend. Allen oud medewerkers van Holec.
Wat is de ervaring van SCEM b.v.
Voorheen HOLEC regelbare aandrijfgroep, zijn wij in 1991 zelfstandig geworden om een nog betere en uitgebreidere service te kunnen leveren. Wij hebben reeds jarenlange ervaring van diverse merken besturingen, o.a. Fanuc, Siemens, Philips, Grundig, Cincinnatie, General Elektric, Cybelec, Schleicher, Fagor en nog diverse andere. Op aandrijfsgebied hebben wij grote ervaring met de volgende merken: Siemens, Getty, General Elektric, C.E.M., Fanuc, Holec, ABB, ASEA en nog diverse andere.

Waarom SCEM b.v.
Om van deze ervaringen nog beter gebruik te kunnen maken hebben wij 15 jaar geleden besloten samen te gaan werken in SCEM b.v.

Het komt namelijk vaak voor dat in een machine diverse regelingen en besturingen zitten van verschillende merken, zodat men nooit precies weet wie bij de storing moet komen om deze te verhelpen, nu heeft u hier een oplossing voor.

Wij zijn altijd te bereiken en staan direct voor u klaar. Wij handelen verder de gehele storing voor u af, zodat u daar geen zorgen meer over heeft.

Klik hier voor de website van SCEM BV