Hoogvensestraat Tilburg

Vier moderne stadswoningen gelegen nabij de Piushaven en op loopafstand van het bruisende centrum van Tilburg. De Piushaven is momenteel volop in ontwikkeling en wordt dé plek in Tilburg om te wonen, werken en recreëren.

Het plan kent een tweetal 3-laagse woningen en een tweetal 2-laagse woningen. Alle woningen beschikken over een privéparkeerplaats op een afgesloten terrein. Tevens beschikken alle woningen over een tuin gesitueerd op het zuiden en een ruime buitenberging. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde/straatzijde van de woning, waardoor uw woonkamer direct aan de tuin grenst. De tuin is vanuit de woonkamer te bereiken door dubbele openslaande deuren.

Op de verdieping(en) heeft u minimaal 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers. Voor bouwnummers 3 en 4 is tevens een alternatieve indelingsvariant op de verdieping mogelijk waardoor er respectievelijk 4 of 3 slaapkamers op de eerste verdieping realiseerbaar zijn.

De woningen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken en badkamer. Het geheel krijgt een moderne en eigentijdse uitstraling door de toepassing van metselwerk en zink in de gevels. Optimaal ruimtegebruik door de toepassing van platte daken, waardoor ook op de verdieping zeer ruime slaapkamers ontstaan.

VSS Technischadviesbureau heeft voor de woningen de complete E-installatie samengesteld en heeft deze ook in uitvoering.

Voor meer informatie betreffende deze woningen