Infrastuctuur 70 chalets

23-01-2011 – Résidence Klarenbeek is een absolute aanrader. Op het bijna vier hectare grote park wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst, waaronder de volledig ingerichte chalets. Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurrijke omgeving. Het park is omringt door uitgestrekte weilanden en bossen met manege, tennisbanen en diverse golfbanen in de directe omgeving. De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met alle apparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamer met douche en evt, bad of sauna en aangelegde tuin met bestrating, sierbestrating en eigen parkeerplaats. Voorzien van infra ( gas / water / elektra ). Er staan diverse showmodellen voor bezichtiging, kom kijken en overtuig uzelf.

VSS Technisch adviesbureau ontwerpt hiervoor de plannen om de chalets te voorzien van een eigen stroom voorziening in opdracht van Haverhals installatietechniek uit Sprang-Capelle.

Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp telt ongeveer 3500 inwoners. Klarenbeek bestaat voornamelijk uit een lange weg (de hoofdweg) waaraan verschillende buurtjes zijn gebouwd. In het dorp staat een molen. Het dorp valt onder twee gemeenten, namelijk Apeldoorn en Voorst, de gemeentegrens loopt dwars door het dorp. Klarenbeek heeft ook een eigen treinstation, station Klarenbeek. Aan de molenweg staat de korenmolen De Hoop, die nog regelmatig in bedrijf is.

www.residenceklarenbeek.nl